Plads til forbedringer

søndag den 31. marts 2013

Ja ja - der er plads til forbedringer, men det fjerner ikke det faktum, at jeg nu alligevel er lidt stolt af mit hækleprojekt nr. 2 (altså nok snarre 2 1/2, da det forpulede håndklæde jo fortsat ligger..... :) )
Opskriften fandt jeg hos lutter idyl - I kan se det her
Har hæklet fastmasker rundt i kanten - det virker ikke helt optimalt, da det ikke "runder" nok - Plejer man at sy sådan noget sammen?4 kommentarer:

Lotte sagde ...

Fin, fin pude :-). Jeg har også hæklet en del runde puder. Du kan hækle dem sammen med kædemasker. Grunden til, at du ikke får puden helt rund er, at du ikke har lavet forskudte udtagninger. I virkeligheden er din pude sekskantet. Jeg har selv lavet samme "fejl", før jeg fandt ud af de forskudte udtagninger. Se evt. min blog (www.lottesroom.blogspot.dk) og klik på Rund pude ude i højre side.
Kh Lotte

leisure - knit sagde ...

Ah - tak for fiffet - og link :) Skal helt sikkert have forsøgt mig med en RUND en af slagsen.

Karen Elisabeth sagde ...

Men den er også flot i sekskantet ;0)

Jeg kan huske det også drtillede mig i starten, og ihh altså (tror stadig jeg har et sekskantet pragteksemplar af en forside liggende et sted...)

leisure - knit sagde ...

Ja ja - lidt begyndervanskeligheder er vel på sin plads - og Karen Elisabeth - Du har da ret - sekskantet er nu også meget fint :)